За продажба Вила, El Ejido, Almeria, Испания, Avda del Mar 1, Balanegra, Berja

За продажба - Cod. 29061

  • Типология: Вила
  • Област: 300 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Парцел с градина, разделена на две, с жилищна сграда на всяка от двете половини. Първата линия, директен достъп до общинската плажа.

Лична зона (на Finca) в границите на населеното място (ток, вода, канализация общинска). Около 6000 кв.м. земя, разделени от стена 2 е почти равна на сайта, се продават само двамата заедно.

В първата секция. Двуетажна къща на 214 квадратни метра, на първия етаж има 3 спални, 2 бани, кухня, трапезария, хол, тераса с изглед към морето; на обща площ от 168 кв.м. На втория етаж има една спалня, баня и хол, 46 квадратни метра, както и солариум от около 100 кв.м. Районът разполага и с малка къща за 1 спалня с тоалетна около 25 кв.м., паркинг за 3 коли, външен душ, метален гараж за градински аксесоари. В градината на 16 дървета, три маслинови дървета и няколко плодни дръвчета и цветя. В допълнение към бойлер е монтиран устройство за затопляне на вода от слънчева топлина.

Във втората част. Едноетажна къща 93 кв.м, 3 спални, 2 бани, кухня, трапезария. Около зоната на къща от около. 150 кв.м. сенчести и облицована с керамични плочки. Към имота има място за паркиране на 2 автомобила. На територията на палми, акации, Юки (Yuca) и цветя.

На всеки един от обектите имат електрически врати за преминаване на леки автомобили по далеч от морето стена и порта за достъп до морето. И двете къщи са напълно оборудвани за постоянно пребиваване.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB