За продажба Вила, Vilanova i la Geltrú, Барселона, Испания, Playa

За продажба - Cod. 21854

  • Типология: Вила
  • Област: 350 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: CASA INDEPENDIENTE
  • Състояние на сграда: Good

DESIGN HOUSE BEACH FRONT

Описание на имота.

A трезвен фасада и светлина в същото време, с удобен, просторен, пълен с личността и вътрешна сила са някои от предимствата на тази семейна къща, построена с внимание и подробности. В елегантен район на Vilanova с абсолютно спокойствие, уединение и красива гледка към плажа от всяка стая. Се разпределя на 4 етажа, обслужвани от асансьор или стълбище. Подови Парцели с просторен лоби, светла двойна височина хол с изход към градината, където можете да се насладите на една незабравима вечер морски бриз, тъй като потоци. minivalista кухня с всички вградени уреди и тоалетна. Спални на втория етаж имат собствен апартамент на последния етаж капитана апартамент от 55 м2 с частна тераса с изглед към плажа, гардеробна и джакузи в банята на. Всяка стая разполага с голяма степен. В кола подземния гараж 4, пране площ. Perfect извън с градина, веранда. Екстри: асансьор, външни стени от 20 см, фундаментни стени 35сантиметър, екстериор дърводелство с безредиците кристали. Регулируеми щори, подово отопление, осмоза, омекотяване на водата, централно вакуум, слънчеви панели, масивно дърво интериор и бял лак. Лека генератор. Охранителна система с камери с датчици за движение. Датчици за дим, огън и вода течове. Всички тоалетни. Начало автоматизация система за контрол на осветление, щори и аларма могат да се свързват по телефона и т.н. Предварително инсталирани HD звук ... и само на 35 минути от Барселона.

Описание на локацията
Виланова е столицата на Garraf, разположен по средата между най-големите урбанизирани зони (на 40 км от Барселона и Тарагона 45). Това е град с дълга и богата история, която е получила писмото на крал Джеймс I през 1274.

Градът, поляризират по-широк териториален среда винаги е имало голям икономически динамизъм, базиран на първо място в селското стопанство и морската търговия на вино (XVIII и XIX в.) по-късно в индустриализацията на текстилния сектор (XIX век) и най-накрая, в индустриална диверсификация на базата на големи метални фабрики, текстилната и химическата (началото на ХХ век). В момента градът поддържа някаква селскостопанска дейност, риболовна флотилия от най-важните от Каталония, и трябва да бъдат добавени към бързото индустриално развитие на третичния сектор и услугите.

Leisure Оферта

Vilanova има морски и отдих инфраструктура яхтено пристанище, плажове, алея, голф игрище ... Културното офертата е разнообразни и всеобхватни, национално известни музеи като Victor Balaguer (Каталонски изкуството на романтика) или технологии, като например железниците; има програма за театър, музика, кино и фестивали, като популярна и традиционна музика (FIMPT).
Традиционна и популярна празнична оферта Виланова е най-богатата в Каталуния, като набляга на три гробници, карнавали, Festa майора ...

В град с толкова много селскостопански и риболовни традиции, кухня, на базата на пресни продукти, също е много важно и признати.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


International Real Estate VNG
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB