За продажба Други (жилищни имоти), Vilagrassa, Lleida, Испания, Carrer Anglesola 2

За продажба - Cod. 23470

  • Типология: Други (жилищни имоти)
  • Област: 325 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: wood

Cal Valls е построена в края на 17-ти век в Vilagrassa едно красиво селце с 350 жители, близо до Tarrega. Обратно през 2006 г., семейството Валс го направи подходящ за селски туризъм. Имотът е член на каталунската правителството план "Independent схемата на селските райони Настаняване" (Allotjament селските райони Independent-ARI).

Превръщането се извършва по такъв начин, че имотът вече е едновременно практичен и удобен. Всички оригинални черти период са запазени деликатно, запазвайки традиционния стил и материали, като например каменни стени, дървени греди и открити пожари. Освен това, тя има двойна изолация по стени, тавани и прозорци; клас бели стоки A, казанче за дъждовна вода и топла вода чрез слънчева енергия.

Cal Valls могат да се настанят 14 гости в пет стаи, всички от тях с изглед към Santa Maria църква от 13 век. Има баня на долния етаж и две на по-горните етажи.

Имотът е идеален за тези семейства или групи от приятели, които биха искали да се изключи от забързания градски живот и да живеят в пълна хармония с природата, докато все още се радва всички удобства на съвременния живот.



Подова площ за живеене е около 300 m 2, където можете да намерите кухня в американски стил, с хладилник, фризер, готварска печка, фурна, миялна машина, пералня, посуда, кафемашина, тостер, сокоизстисквачка, храна процесор, месо грил , микровълнова печка, абсорбатор, прахосмукачка и ютия.

Следваща кухнята има голяма трапезария с изглед към градината. Можете да се насладите на основните съоръжения за гости като компютър, свързан към интернет чрез WiFi система, и която е свързана с телевизор с 32 ", за да показва Power Point презентация или друг софтуер; домашно кино, целият дом е обхванат от Hi-Fi система; видео игри, настолни игри, TV в една стая и централно отопление.



Външният площ е около 150 м2 с двор с тревна площ и тераса. На терасата има собствен плувен басейн, който имаше стълба за сигурност дете.

Големият барбекюто с безплатен дърво, тенис на маса и пинг-понг прилепи, пет велосипеди, скейтбордове, хамак, дартс и петанка набор.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB