За продажба Къща с градина, Aracena, Huelva, Испания, Calle Constitucion 16 Corteconcepcion

За продажба - Cod. 26641

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 135 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: house

Полу-нова (2006) 130квадратни метра семеен дом в село Corteconcepción, разположен в невероятно красива-Sierra Национален парк де Aracena, с площ много популярна с ластари и птици-любители. На горния етаж се състои от 2 еднакви двойни стаи за гости, баня с тоалетна и една голяма спалня със самостоятелна баня; на долния етаж се състои от просторно входно антре, самостоятелна стая / кабинет, хол с камина, напълно оборудвана кухня (включително перална машина и миялна машина) и на долния етаж гардероб. Налице е 30-метров вътрешен двор отзад, с дървета (маслинови и лимонови). Къщата е с централно отопление на нафта (радиатори във всички стаи) и топла вода, и централна климатизация през цялото време. Той се намира в края на много тиха задънена улица, и има достатъчно място за паркиране. Това е град, къща, enoying всички градски услуги, включително пълните водопровод, канализация, улично осветление и електричество.

Селото разполага със собствени магазини и ресторанти, както и здравен център и аптека. Намира се на 5 км източно от оживения пазарен град Aracena, и на 1 км от пътя Севиля и Португалия. Местната икономика се основава главно на производството корк и животновъдство. Той е един час от летището в Севиля, и на 45 минути от границата с Португалия.

Всички документи (нотариални актове, сметки за комунални услуги, имотен регистър, данъчни имот плащания и т.н.) е напълно в ред и достъпно

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB