За продажба Къща, Altea, Alicante, Испания, Altea Hills Urbanizacion

За продажба - Cod. 31255

  • Типология: Къща
  • Област: 1680 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 4

Луксозна вила за продажба в Испания в Коста Бланка, в престижния урбанизация на Altea Hills. Това е един затворен комплекс от затворен елитен комплекс с невероятна гледка към морето и брега, с 24-часова патрул и видеонаблюдение. Урбанизацията се състои от луксозни вили, къщи, апартаменти и пет-звезден хотел, оборудван с открит плувен басейн, тенис корт и много насаждения градина.
Вилата е построена с помощта на ултра-модерни материали от най-високо качество. Площта на къщата е 1680 кв.м. Състои се от три големи спални-апартаменти, просторни дневни, професионална кухня, библиотека, кабинет, спортна зала, СПА салон, зала за масаж, фризьорски салон, бар и салон за гости, кино, закрит плувен басейн, сауна басейн, турска баня. Отделно намира апартаменти за гости, апартамент персонал, офиси, винарска изба, компютърни зали и различни стопански постройки. е инсталиран Асансьор, всички централни системи за осигуряване, контрол и сигурност са автоматизирани.
Парцелът на къщата заема 3800 кв.м., има тенис корт, тропическа градина, екологична градина, плувен басейн с летен преливник, покрити и открити тераси, паркинг за 8 коли, гараж за 4 коли. Вилата е в изключително състояние.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB