За продажба Тристаен, Benidorm, Alicante, Испания, Benidorm

За продажба - Cod. 32733

  • Типология: Тристаен
  • Област: 222 m²
  • Номер на стая: 3
  • Състояние на сграда: Excellent

"Позволете ни да ви представим урбанизация в непосредствена близост до Бенидорм, откъдето можете да стигнете до постоянно бръмчещия град и слънчевите плажове само за няколко минути.В този непрекъснато развиващ се малък град можете да намерите различни типове имоти - от по-малки апартаменти до луксозни имоти Тези испански ваканционни жилища са съвсем нови, наскоро завършени и готови за новите си собственици да се настанят.

Поради височината си има спираща дъха гледка към морето и към планините от другата страна, което води до уникална атмосфера за обитаване на обитателите.

Домашните собственици могат да се възползват от широк спектър от услуги безплатно в частен център със сауна, фитнес зала, тенис кортове и плувен басейн.

Има и голф игрище с 18 дупки от града, което е идеално и за начинаещи, тъй като там има висококачествено голф обучение на място. Най-малката трасе е с дължина 50 метра, а най-дългата е 100 м, което е идеално за къси и дълги игри.

Наблизо има търговски център, до който можете да стигнете само за няколко минути, където можете да намерите всички големи магазини.

Препоръчваме този апартамент за дългосрочна инвестиция, където можете да прекарате качествено време по всяко време на годината и да го наемете през пиковия сезон. Има голямо търсене на тези апартаменти, така че те са лесни за отдаване под наем. Те обаче са идеални за испански ваканционен дом, където можете да прекарате свободното си време. Ние можем да Ви помогнем и при обзавеждането на апартамента според вашите нужди; можете да избирате от различни пакети, за да намерите мебелите, които харесвате най-много, и ние поемаме целия процес. В сградата има асансьор за по-лесен достъп до апартаментите на по-високите етажи.

В случай, че се интересувате от тези испански почивни домове, не се колебайте да се обадите на телефон: +36 70 427 2462 www.lukentum.eu "

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Tamas Csaki
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB