За продажба Вила, Alicante, Alicante, Испания, Calle arpa

За продажба - Cod. 34299

  • Типология: Вила
  • Област: 190 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Това добре представени вила с 4 спални се намира в тих и спокоен полу-селски жилищен район, който се намира на 7 км от град Сан Висенте дел Raspeig и на 17 км от центъра на Аликанте. Имотът е в близост до магистрална система за бърз и лесен достъп до международното летище Аликанте с времето за управление на само 20 минути. Национален парк Maigmó и планините са в рамките на 10 минути път с кола.

Вилата е разпределена на един етаж и се намира в предимно равна площадка, която се простира до 2029 m2 и разполага с частен басейн, отделна къща за гости и гараж. До къщата има градина с зрели борови дървета дават добра сянка през летните месеци и предлага уединение на резиденцията. В задната част на имота има ограден падока, които биха могли да се отглежда или използва, за да запази живи.

Предната част на вилата с изглед към басейна добри размери покрита тераса, водеща до лоби и коридор, от който се разпространява във всички стаи. В основното жилище има голяма приемна с камина; Напълно оборудвана кухня; 3 спални; Баня с тоалетна и отделна тоалетна вода. се предоставя Климатикът. Всички стаи са оборудвани с гардероби. Има Climalit двоен стъклопакет в цялата къща.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB