За продажба Вила, Callosa de Segura, Alicante, Испания, Los Monteros 7, Polígono 18, Parcela 7

За продажба - Cod. 35221

  • Типология: Вила
  • Област: 597 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 3

Къща с отлична конструкция и неповторима ориентация. Разположен е между портокалови горички и лимонови горички, което го прави приятно уединение и дискретност. Но много добре свързан, тъй като е само на 1,5 километра от националната магистрала 340 и магистрала А 7, с достъп в двете посоки. Много близо до градския център, където има център за социални дейности, супермаркет, кафене, пекарна, тютюн, църква, аптека и здравен център.

ЧАСТИ НА ХАЛЕ:
 
- Екстериор: Фермата разполага с 15 000 м2, парцелът, в който е построена къщата, е около 7500 м2, от които 2500 м2 са градина и са оградени в целия си периметър. В задната част има 12м х 6 м басейн с пречиствателна станция и баня и външен душ. Градини и растения около къщата и граничещи с пътя, защитен от кипарис с добра плътност и по този начин уникален уединение.

- Сутерен и гараж: Основата му е 60 см плоча. висока, стоманобетонна и желязна решетка, към която са прикрепени всички стълбове, върху които се намира конструкцията. Тя е с височина 3,5 м. Стената, която образува целия си периметър и която е под земята, е стоманобетон с ширина 19 см. , като се има предвид изолацията, температурата му варира от 15 ° през зимата до 24 ° през лятото, има естествена светлина и отлична вентилация. Той разполага с място за пет автомобила и разполага с фитнес зала, зала за игри и складово помещение.

- По-лек под: Разположен на 1.60 метра от нивото на земята, заграждението му е оформено от блокчета "термоарцила" от 19 см. широка въздушна камера, която носи плочи от "poliespan" от 5 см. и тухла от "9", постигайки всичко това с добра топлоизолация. Прозорците са изработени от лакиран алуминий, с термо мост и двоен стъклопакет, за да се подобри изолацията. Състои се от: кухня (35м2), пералня, хол (40м2). Четири спални и три бани и веранда от 90м2. Основната спалня е с площ от 20 квадратни метра, с две големи прозорци на изток, с голяма и светла тоалетна и гардероб, което представлява самостоятелен апартамент от около 35 квадратни метра. Подът на спалните е изработен от дървен паркет "bubinga", монтиран върху дървени летви, закрепени към циментовата плоча, дупките са изпълнени с топки "арлита", за да се избегне шума на стъпките и подобряване на изолацията. Всички вътрешни дърводелски изделия от дъб.

-Атика: Разположен е на площ от около 90 м2, има голям хол (60 м2), Спалня и баня и тераса от 30 м2. С прекрасни гледки.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB