За продажба Вила, Llombay, Valencia, Испания, Partida El Cercat, 109

За продажба - Cod. 35630

  • Типология: Вила
  • Област: 3400 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

ЕКСКЛУЗИВНА ДИАГНОСТИКА В КАТЕГОРИЯТА

   Невероятната самостоятелна вила, проектирана от архитекта Фернандо Перес Перис, за любителите на архитектурата и дизайна, предлага много лична интерпретация на модерния стил, който се отличава с иновативни концепции за пространства. Разпределен в две независими заводи, този биоклиматичен жилищен фонд успява да се възползва от наличните ресурси за намаляване на въздействието върху околната среда, като се опитва да намали потреблението на енергия. Със застроена площ от 180 м2, със собствено разпределение за живеене, камина, гараж, барбекю, складово помещение, солариум и тераса, този имот се намира на голям ограден парцел от 3400 м2, разпределен на различни височини, с плувен басейн и пергола, същият стил като къща, озеленена площ, земя за овощни дървета, оранжерия и, в най-високата част, галванизирана стоманена подвижна конструкция. Разположен в урбанизацията, El Barranquet е само на 30 минути от столицата на Валенсия и малко повече от морето.
  Това е биоклиматична вила с двуетажна структура под формата на припокриващи се паралелограми, като мезопотамски зиггурат, разделен от пирамида, към която е разделена горната точка. Всяка от паралелограмите се реже с ръбовете си съответно с четири прозореца, които осветяват вътрешната стая, което води до преминаване на светлини в центъра на къщата като катедрален круиз, така че къщата, вътрешно , то е осветено до добре следобед, защото е ориентирано на изток, което го прави топло през зимата и свежест през лятото. Освен това, интериорният дизайн е направен по такъв начин, че няма стени до тавана, а оттам и осветяването му. В супериорната стая се случва същото; В допълнение, покривът му е с конусовидна форма, която придава на цялата сграда индийска форма на типи или палмово дърво, тъй като има само един стълб, който поддържа цялата сграда.
Ако това, което търсите, е нещо уникално, това е идеалният дом за вас.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB