За продажба Двустаен, Benidorm, Alicante, Испания, Benidorm

За продажба - Cod. 32801

  • Типология: Двустаен
  • Област: 88 m²
  • Номер на стая: 2
  • Състояние на сграда: Good

Този град на Коста Бланка е добре познат в световен мащаб, най-вече благодарение на приятния си климат през цялата година. Инфраструктурата на района също е отлична, живеещите тук не са скъпи и благодарение на високото качество на здравните услуги това е популярна цел на пенсионерите, които искат да имат спокоен живот и за тези, които се интересуват от закупуване на апартамент в Испания.
В района има активен икономически и търговски живот, който осигурява отлични инвестиционни възможности, както и идеални условия за нов бизнес.
Температурата е лека през цялата година и благодарение на близостта на планините няма екстремни температурни колебания, а годишният брой на слънчевите часове е безценно.
Освен типичните ястия като паеля, други оризови ястия, морски дарове и меса, ние също можем да почувстваме ефекта на мултикултурните фактори, тъй като тук има смесица от мавритански, средиземноморски и други елементи.
Комплексът за жилищни сгради с изглед към Средиземно море е създаден за любителите на слънцето и морето и за тези, които желаят да притежават испански апартамент.

Местоположение: Намира се на изключително живописно място в южната част на Коста Бланка / Орихуела, Аликанте. Наблизо има две летища: Сан Хавиер (25 километра) и Ел Altet-Alicante (50 километра)

Тук можете да намерите всичко, което може да е необходимо за ежедневието ви тук: обществен транспорт, супермаркети и ресторанти. Търговският център Zvenue Boulevard също е наблизо, което е един от най-важните търговски центрове в региона с площ от 80 000 кв. М., Където можете да намерите магазини, кафенета, ресторанти, магазини за електроника, супермаркети, боулинг и казино ,
Има и 3 голф игрища с 18 дупки всеки в радиус 5 км.

Страхотно проектираните и добре поддържани общи части и зелени площи предлагат безброй възможности за отдих:
Има 2 басейна за възрастни и 2 за деца, бани, джакузи за 6-8 души, външна фитнес зала и детска площадка в сградата, за да се осигури пълна "презареждане" на обитателите. Освен това дизайнерите добавиха и удобна зона за отдих.

Осъществи мечтите си! Обадете ни се сега на +3670 427 2462.lukentum@lukentum.com

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Tamas Csaki
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB