За продажба Замък, Alicante, Alicante, Испания, Aguas de Busot, 1

За продажба - Cod. 28108

  • Типология: Замък
  • Област: 274456 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Много изключителен и интимно вила, разположена в голям парцел само на 15 минути от Altet международното летище.

Тази красива испански страна имоти, се намира на огромна парцел обхващащ приблизително 270 хиляди кв. М, в непосредствена близост до град Аликанте и не далеч от Коста де Кампело и Плая де Сан Хуан. Имотът разполага с уединен, лично място и прекрасна гледка към долината.

Имотът е изцяло ограден и се намира в желана, спокоен район, заобиколен от природа и голямо разнообразие от средиземноморски растения, включително бор, зехтин и бадемови дървета и е достъпна чрез частна кола.

Общата площ на ранчото на покрива 2 000 квадратни метра и се състои от няколко различни сгради; имота носи името си "La Torreta" от двете кули, които рамката на главната фасада на имота.

Основната сграда е разделена на два етажа и таванско помещение. На приземния етаж е бил първоначално медицинска клиника, с просторни стаи, които в момента имат много възможност за преустройство за новия собственик. Този етаж също има голям гараж.

Първият етаж се състои от основните жилищни квартали на Finca, която е частично възстановен, но все още запазва очарованието и оригинални черти на испанците. Той се похвали красиви високи тавани, специално тези на главната кула, и е декорирана в стенописи и изящни керамични подови плочки.

Всички стаи са изключително просторни и са оборудвани с големи прозорци, които изпълват пространството с слънчева светлина, осигурява прекрасна гледка към тучната зелена долина.

Чаровна закрит вътрешен двор се намира в центъра на сградата, като в същото време най-горния етаж се състои от голяма таванско помещение с дървен таван.

Имотът се намира в близост до пътища и транспортни връзки до центъра на града на Аликанте, и е само на 15 минути от El Altet международното летище.

Това е една изключителна, традиционна испанска страна имоти; идеален за любителите на природата, близо до обществени удобства и Сиера де Cabeço d'Or, Доказаните за своята минерална вода.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB