За продажба Вила, Arona, Islas Canarias, Испания, avenida europa

За продажба - Cod. 33463

  • Типология: Вила
  • Област: 350 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Ексклузивна оферта! Нова луксозна вила "Infiniti" в южната част на Тенерифе. Предлага луксозен начин на живот, в La Caleta! Comfort ... Space ... Светлина ... ... семпла елегантност, са всички думи, които можете да използвате, за да опише тази вила! Минималистичният дизайн на този луксозна вила предлага просторен хол и ориентация за да се позволи на потока на естествена светлина в цялата къща, като топъл домашен уют до имота. Наскоро изграден с помощта на много висококачествени материали, мрамор, дърво и камък.
Състои се от 4 големи стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел и дрешник. Спалнята е уникален, със собствен хол е 80 m2, тераса с прекрасна гледка! Много просторна и светла дневна и кухненски, напълно оборудвана. Можете да вземете освежаваща сутрин плуване или релаксираща края на деня се потопите в своя собствен басейн, насладете се на просторна тераса, където можете да се забавлявате с приятели, с целогодишен барбекю, частни градини предлагат прекрасни зони за разпускане. Двоен гараж и много складови площи.
Характеристики:
Площ: 2500 кв. М
Къща: 350 кв. М
басейн
гараж
градина
4 спални
4 бани
Цена: € 2,400,000.

курорта La Caleta, заобиколено от невероятна природа и скалистия бряг. В залива са изкуствени водоеми, които са пълни с морска вода. зона за слънчеви бани с местен вулканична скала, която му помага да се свърже с околния пейзаж и да се подчертае красотата на това място.
La Caleta е тих и спокоен. Сред жителите са предимно хора, които избират това място за голф и гмуркане. Costa Adeje Golf Club се намира само на 10 минути. По крайбрежието на няколко стълбище спускания са за тези, които искат да плуват в океана. В многобройни заливчета са красиви подводни пейзажи, можете да се потопите на дълбочина до 40 m.
Това много красива вила с красива гледка, готова да отвори врати за вас в приказния свят!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB