За продажба Вила, Javea, Alicante, Испания, Cuesta de San Antoni

За продажба - Cod. 26965

  • Типология: Вила
  • Област: 1780 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 3

Тази луксозна вила разполага с чудесен панорамен изглед към морето, планината и село Javea. Имотът е традиционна испанска вила с функции като дървени греди и оригинални плочки, които добавят характер и стил на къщата. Къщата разполага с модерни акценти, както и кухненски уреди и дървени подове в затворено / дневна Ная. Къщата е достъпна чрез сигурни електрически врати, водещи до района на гараж и паркинг. Основната спалня и банята са наскоро ремонтирани с висок стандарт, включително ръчно изработени плочки.
От просторните и светли стаи, можете да видите невероятната гледка на Хавеа и морето от леглото или да се насладите на гледката от балкона. Терасите са лятна кухня и барбекю зона идеален за живот на открито.
Местоположението на тази вила е отлично, тъй като е само на няколко минути път с кола до центъра на Пуерто Въпреки това, къщата се намира в тих и ексклузивен район.
Тази луксозна вила е невероятно и е трябва да видите!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB