За продажба Вила, La Matanza de Acentejo, Santa Cruz de Tenerife Islas Canarias, Испания, C/ Benavides nº 57

За продажба - Cod. 24873

  • Типология: Вила
  • Област: 2300 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 428

Великолепна вила, заобиколена от естествени каменни стени с органични овощни градини, разположени на три нива и градина в предната част на къщата. Общата площ позволява да се изгради още две самостоятелни къщи.
 
Къщата разполага с открит балкон, изработени от алуминий. По същия начин всички помещения, включително бани, са външни, който представлява огромна светимост и използване на естествена светлина през остъклени външни врати и прозорци. Освен това, всички врати и прозорци са изработени от стъклопис италиански със специален топло- и звукоизолация, която предлага голямо уединение.
При входа, има аа стълба на Андите дъб, който води към хола на около 80 m2. Тази стая е напълно извън с панорамни плъзгащи се врати с балкон и тераса, а също така разполага и с камина от камък и тухла с малка барака за дърва. Кухнята (около 20 m2) е напълно оборудвана и направена на мебели от дъб. Много просторна родителска спалня със собствена баня, гардероб и директен достъп до външния балкона. 3 спални и екстериорни с вградени гардероби. На третия етаж има пета спалня който е достъпен директно от малка слънчева тераса.
На приземния етаж има закрит паркинг за 4 коли и фитнес зала.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB