За продажба Вила, Maspalomas, Las Palmas, Испания, Club de Golf

За продажба - Cod. 23187

  • Типология: Вила
  • Област: 9400 m²
  • Номер на стая: 10 Beedroom
  • Етаж: 1

Това фантастично, луксозен имот с площ от 940 m² на частен парцел от 4.400 m² е диамантът на имотите преките на голф игрището и дюните. Вилата се намира в един от най-доброто място в южната част на Гран Канария.

Вилата на Приват предлага в експонирано положение достатъчно анонимност и неприкосновеност на личния живот. The roperty е ограден с висока стена и е с алармена система за максимална сигурност. Самият представител Основната къща разполага с перфектен лукс впечатляващ и светъл вестибюл, от където можете да имат достъп до две големи зони за отдих, като единият от тях с кино екран и две зали за хранене с фантастична гледка към градината и басейна.

Напълно оборудвани професионални кухненски и различни обслужващи площи осигуряват услуги, дори при големи събития. За работника са настаняване на разположение. Този луксозен имот е фантастична басейн, сауна, джакузи, фитнес зала, гребло корт, открит бар с кухня и барбекю и предлага подходящата комфорта.

На отделна охранявана зона с отделен вход, десет покрит паркинг за фини луксозни автомобили. При проектирането на имота са използвани само най-висококачествени материали. Изисканият мебелите са включени в продажната цена. Собствениците създават собственост на суперлативи. Вилата предлага хармония, елегантност и ексклузивност. Има класически и модерен дизайн перфектно свързан и завърши картината на този уникален имот.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB