За продажба Вила, Torrevieja, Alicante, Испания, C/ viento 1

За продажба - Cod. 33679

  • Типология: Вила
  • Област: 845 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Прекрасна двуетажна вила в Лос Балчес, Торевиеха. Вилата е на партерен етаж три спални, три бани, хол-трапезария, самостоятелна кухня, солариум, тераса, балкон, гараж за две паркоместа и складово помещение. На втория етаж има три спални, баня, тоалетна, хол и кухня. Площта на парцела е 842 м2 със собствен басейн, градински и воден резервоар. Къщата има две самостоятелни зони.
Вилата е само на няколко минути път с кола до центъра на Торевиея. Жилищна зона, където можете да се насладите на средиземноморския климат и плажовете със син флаг на Орихуела Коста и Торевиея като Ла Мата, Плая Фламенка, Ла Зения, Кабо Ройг, Кала Капитан и Кампоамор. Той е в близост до търговските центрове Habaneras и La Zenia Boulevard, където можете да намерите много магазини и ресторанти. Можете също така да се насладите на голяма концентрация на голф игрища в околностите като Villamartin, Las Ramblas, Campoamor и Las Colinas, както и морски пристанища и спортни центрове. Чрез автомагистрала N332 или AP-7 можем лесно да стигнем до всяка точка на Коста Бланка.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB