За продажба Вила, Zapardiel de la Ribera, Avila, Испания, c/ Lazara 12

За продажба - Cod. 26716

  • Типология: Вила
  • Област: 240 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

SIERRA DE Гредос: Вила с LAND & ИЗГЛЕДИ.
Лежейки в границите на село Zapardiel де ла Рибера, това е идеален имот за използването му като постоянен или втори жилищен жилища. Този имот се състои от парцел 1.622 m2 на земя, на която 151 кв м самостоятелна сграда се определя в зависимост от актове за собственост. Южна изправена, тази вила се радва на всички градски съоръжения, и е оборудван с висок стандарт за качество на завършване. Мрежово ток и вода са осигурени плюс връзка към мрежата канализация. Отоплението се осигурява чрез дизелов котел. Тази самостоятелна вила е разделена на 2 нива: на 120 кв. М подземен гараж с достъп до улица и 120 кв. М партер вила изравни с property's градината и предлага настаняване през: самостоятелна кухня, основна спалня със собствен санитарен възел, дневна и трапезария с камина , 2 двойни спални и допълнителна баня. Сутеренът е в момента се използва като гараж, помещение напълно отворено пространство. В това мазе има допълнителна спалня и вода килер. Имотът се радва на отлични гледки към планината. Градината е настроена над нивото на улицата и отделена от нея с 50 m. дълга каменна стена. Градината е изцяло покрита с плодни дръвчета и има права чрез местната общност за напояване.
Селото, в което се намира къщата принадлежи на Гредос Северна област. Той е на височина 1518 м, се намира на 65 км. от Авила, и 185 км от Мадрид, в подножието на Гредос Централния масив. Също така, поради нейното географско положение и пътна мрежа, е перфектно общувал с други градове на централно значение: Талавера де ла Рейна, Сеговия, Валядолид, Толедо, Саламанка ... И двете климата и ландшафта е типична висока планина, която се характеризира с див речните води, както и многобройните пасища с голяма амплитуда и красота, ливади и планини.
Първичният сектор е фундаменталната основа на икономиката на селото, с животновъдството като преобладаваща дейност. Популярни архитектура е традиционна в селото, с неговите тесни улички. Като се има предвид техните традиционни конструкции, включително и стопански постройки (блок и купа сено), малки прозорци и тухлени стени, многобройните му забележителности като например: мостовете River, църква, параклис, неговите мелници, с неговите древни източници на камък, без да се забравя в никакъв случай много селски пешеходна пътека, че се преместихме в нищо неподозиращите кътчета на планината, и която да ни позволи да извършват многобройни екскурзии.
В непосредствена близост до стойностите на околната среда, областта на Гредос съкровища интересен сборник от местата, в които историята, изкуството и традициите не са оставяли важна следа. Между всички тях, ние подчертаваме римски път на "Пуерто дел Пико" и градовете Candeleda и "El Barco де Авила". Ние препоръчва планината пеша от платформата намира в края на пътя, който започва в "Hoyos дел Еспино" до известната "Circo де Гредос". Начинът, по който завършва в призива "Trocha Real", че в няколко минути, води на големия Ледена лагуната. В своите студени и прозрачни води са отразени високите върхове, че в непосредствена близост до Almanzor съставляват "цирк на Гредос". Подчертано е, Национален парк Гредос Mountain гама, с невероятни флора и ботаническа стойност. За да се насладите на посещението си в планините, е препоръчително да отидете туризъм. Впечатляващо пейзаж моделирано от ледник ерозия върху гранитни скали: лагуни, циркове, и депозити, че кулминацията на 2592 метра на върха Almanzor.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB