За продажба Вила, Zaragoza, Zaragoza, Испания, Octubre 418. Urbanización el Zorongo

За продажба - Cod. 35444

  • Типология: Вила
  • Област: 550 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 3

Продава луксозна вила и ново строителство в жилищна сграда на 5 минути от центъра на ЗАРАГОЗА, ново строителство и много високо качество. Той разполага с всички нови, кухня с 40 кв.м. само 1 година, самостоятелна фитнес зала, турска баня 8 места, джакузи 7 места, отопляем басейн 120 m2, лятна и зимна с автоматична телескопична палуба, слънчеви мотори, диско бар бар бар барбекю и фурна за пица или печено занаятчийство от 150 см за дърва за огрев, 8 паркинга, от които 4 покрити, прозорци и врати от алуминиев цвят дърво поддържат къщата при температурата зима и лято, 2 камини, изба партер с възможност от друга камина или кухня или самостоятелен апартамент. Къщата е напълно обзаведена и украсена по вкус.
Общностни разходи 173 евро на месец. от отоплението, без да се изключва през зимата, се плащат няколко евро на месец за газ благодарение на специалната топлоизолация, изградена с къщата. Урбанизацията разполага със здравни заведения за социална сигурност от 8 до 12 на улицата юни, има 24-часова охрана, контрол на влизането и излизането от превозни средства, аптеки, ресторант и безкрайни спортни дейности (тенис, футбол, на палуба, поща, автобусен транспорт 24 часа на ден на всеки половин час, частни автобусни превози за училище и безкраен брой изключителни услуги само за членовете на урбанизацията и т.н. и т.н.).

Той се продава при смяна на местопребиваването. Имотът е напълно платен и няма проблем с платежоспособността, просто при промяна на местоживеенето е трудно да се грижи за къщата, както тя заслужава и затова се продава.
Къщата е прекрасна и очаква своя нов собственик, който ще се влюби в нея на пръв поглед.
Цената на този прекрасен дом е 990 000 евро. Тя се финансира без лихва: вписване 350 000 евро + месечно плащане от 1500 евро за попълване на общата сума.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB