За продажба Други (земи), Riogordo, Málaga, Испания, c/Virgen de Belen

За продажба - Cod. 30666

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 16424 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 96

UR4 URBAN ЗЕМЯ В RIOGORDO (MALAGA). ЧАСТИЧНО план, одобрен

Малага Riogordo е китно градче на 40 км от Малага Capital и Коста дел Сол, с лесен достъп по магистрала във всички посоки едновременно Гранада, Кордоба и Севиля.
 На територията на общината се намира в Axarquía е регистриран почти 3000 жители. В града има всички услуги, присъщи на едно място, което живее в голяма степен жилищен туризъм, особено в чужбина, където стои британска колония. Насладете се на един много специален микроклимат, където слънцето заема централно място през цялата година. Температурите са никога екстремни и студено е изключение.
В близост до историческия център на Riogordo въпросната земя, на UR4, около 21331 квадратни метра в квалифициран градска земя и частичен план, одобрен, от които 16,424 квадратни метра, са собственост на представляващи 77,01% щандове коефициент зависимост повърхност. , сняг или селски Андалусия оферти.
Но това, което най-много хареса UR4 е дума. Sun, сияйна и Впечатляваща кръг. Лекият наклон на релефа гарантира получаването на пряка слънчева светлина и изключителна гледка на всички домове в отлично място с постоянна светлина и винаги синьо небе. С Сиера и реката, цветове и приятни усещания се смесват всички сетива.
Всичко това в един град като Riogordo (Малага), със собствен туристически живот, което заслужавате посещение и живее чрез своята културна, развлекателна и архитектурно. С великолепни пейзажи, защото на Серания, долината, в която той се намира и реката на входа на селото. Всичко с микроклимат, където студът няма място.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB