За продажба Едностаен, Torrevieja, Alicante, Испания, .

За продажба - Cod. 43662

  • Типология: Едностаен
  • Област: 41 m²
  • Номер на стая: 1
  • Състояние на сграда: Good

ID: sh501
Апартамент в средиземноморски стил за продажба в Торевиеха!

Изключителна възможност за инвестиция
Открийте тази отлична инвестиционна възможност в сърцето на Торевиеха! Апартаментът е идеален избор както за постоянно жилище, така и за отдаване под наем за почивка. Увеличаването на туристическия трафик от година на година и отличната локация гарантират една стабилна и доходоносна инвестиция. Ниските годишни данъци и общите разходи са допълнително предимство, което минимизира разходите за поддръжка.

Идеално местоположение - Торевиеха, Калас Бланкас
Апартаментът се намира в популярния район Calas Blancas в Торевиеха, само на 10 минути пеша от зашеметяващия плаж Playa de Los Locos. Районът е богат на културни събития и туристически атракции, които привличат посетители през цялата година. Близостта до оживения живот на града, но спокойната среда прави този апартамент специален.

Качествено строителство и комфортни услуги
Този частично реновиран апартамент в средиземноморски стил е изработен от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и комфорт. Апартаментът от 41 кв.м разполага със спалня и просторна всекидневна, както и уютна тераса, където можете да се насладите на средиземноморския климат.

Апартаментът на 2-ри етаж на сградата не разполага с асансьор, но стълбите са лесно достъпни. Обществените услуги включват три споделени басейна, така че винаги можете да намерите място за почивка и презареждане.

Финансова информация:
- **Годишен данък:** €98
- **Общи разходи:** €180/година
- **Цена:** €88 900

Този апартамент предлага уникална възможност както за инвестиция, така и за туризъм. Отличната локация, качественото строителство и изгодните разходи за поддръжка гарантират дългосрочен растеж на стойността и постоянен източник на приходи. Не пропускайте тази страхотна възможност и се свържете с нас днес, за да видите този зашеметяващ апартамент в сърцето на Торевиеха!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Szikora Hajni
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB