За продажба Къща в стопанство, Estepona, Málaga, Испания, Calle El reinoso, no 53

За продажба - Cod. 31812

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 217 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Зашеметяваща просторна вила, заобиколена от красиви гледки към морето и околностите, само на 5 минути път с кола от плажа, супермаркетите и ресторантите Laguna Village. Тази южно изложение къща има елегантен колониален усет към нея и се намира в един от най-красивите и изключителни райони в Естепона. Разполага с отделна природа, но е в близост до местните удобства, Естепона и Марбела. Той е заобиколен от красива природа и леко издигнатата му позиция дава спиращи дъха гледки към Средиземно море. Има изумителни разходки в планината директно от къщата.

Зрялата градина е безупречна и много добре се грижи - има голямо разнообразие от дървета и растения и голяма площ на моравата. Има и овощна градина, съдържаща портокал, лимон, папая, мандарина, липа, шам фъстък, смокиня, авокадо, манго и сливови дървета. Сегашните собственици имат и два големи зеленчукови парцела, които им осигуряват пресни биологични зеленчуци през цялата година. Има затворена зона, подходяща за пилета. Има открит гараж и голямо шофиране с място за паркиране за няколко автомобила. Къщата е с лесен достъп - надолу по малка алея, а входът е срещу поле от лимонови дървета - това е наистина идилично. Къщата и градината се доставят от общински водоем - това осигурява всички нужди за напояване на градината на много ниска цена в сравнение с електрическата мрежа. Водата разполага с напълно автоматизирана напоителна система.

Къщата е много просторна и има красива гледка от всеки един от големите си прозорци. Има кухня с отворен план, водеща към голям салон с дървар. Салонът се влива в голяма зала, която се отваря към зашеметяващ сенчест балкон, откъдето можете да седнете и да се гледите в прекрасната гледка към морето. Поради умереното време тази област може да се използва почти целогодишно.

На този етаж има 2 спални и основна баня: една от спалните е с изглед към морето, а другата гледа към овощната градина.

На долния етаж има още три спални, друга баня и голям кът за сядане (в момента се използва като детска площадка), който се отваря към красивата градина и басейна. Има и пералня / спално бельо с голям гардероб за допълнително съхранение на дрехи, както и много полезно място за съхранение под стълбите. Четири от петте спални са оборудвани с гардероби.

Пространството, което предлага, великолепната градина, плувния басейн и близостта до местните удобства го правят идеален като семеен дом. Намира се на кратко разстояние с кола от международните училища в Естепона, Сан Педро и Марбея. Летище Малага е на 45 минути път с кола.

Характеристики: Басейн - Електрическа портика и система за влизане - Топла вода Соларни панели - Пералня - Монтирани гардероби - Зашеметяващи морски изгледи - Овощна градина - Напоителна система - Доброволци (ниски сметки за вода) - Разстояния до барове и ресторанти в Laguna Village Mins) - Пълна оградена красива градина - много частна и спокойна

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB