За продажба Къща с градина, Estepona, Málaga, Испания, Playa Guadalobon,33

За продажба - Cod. 40564

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 400 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 3

Като една от най-желаните и утвърдени жилищни дестинации в Европа, Коста дел Сол покрива почти всяка привлекателна възможност за купувачи на жилища, търсещи луксозен начин на живот в Средиземно море, или дори отлична възможност за инвестиция под наем. Иновативен дизайн, който подобрява естествена мълния, включително архитектурни детайли, двойни височини и отворени кухни, които осигуряват простор и пространственост. townhouse разполага със собствена тераса на покрива с джакузи, пергола, плаващ под и зона за барбекю. Собственият му подземен гараж има директен достъп до къщата чрез достатъчно място за пране и обслужване, както и общи места за паркиране на гостите.
Домът разполага и с камина, подово отопление (на водна основа в жилищните помещения и електричество в баните), топъл и студен климатик и завършени и тапицирани гардероби, както и най-новите домашни системи за дома. До плажа, река Гуадалобон и широка борова гора увеличават удоволствието от уединението и изолацията. Той е само на няколко минути пеша от яхтеното пристанище Естепона, в близост до центъра на града и с изключителни връзки с Пуерто Банус, Марбея и летищата на Малага и Гибралтар. и детски открит басейн). Спа център с отопляем басейн, ледена вода, сауна, турска баня и напълно оборудвана фитнес зала.
В допълнение, две зони за отдих, плажни легла в балийски стил, каскадни водопади и други водни елементи, осеяни по вътрешните пътеки, площади и зелени градини - всички в контролирано от сигурността заграждение.
Естетиката на открито е създадена, за да бъде възможно най-естествена, с бели, сиви и черни нюанси и стилни разделителни стени.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB