За продажба Къща, CERVERA DEL MAESTRE, Castellón Comunidad Valenciana, Испания, Calle Vallada

За продажба - Cod. 31666

  • Типология: Къща
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 4

СДЕЛКА! Селска къща в сърцето на историческия град Cervera del Maestre

Традиционна градска къща в много добро състояние, разположена в центъра на град Cervera del Maestre, едно от най-красивите села в регион Castellon Inland. Този град е известен със своите културни архитектурни сгради и място за много европейци, които изглеждат истинска част от Испания и в близост до плажа и всички услуги. Много добре комуникации по шосето с основните средиземноморски селища, Vinaros, Benicarlo и Peñiscola.

Тази традиционна селска къща, разположена в Cervera del Maestre (Castellón / Maestrat), с панорамен изглед към околните планини и "Rambla de Cervera", суха река, която минава покрай селото. Cervera е малък, старомоден град, на около 25 километра от Benicarló или Peñíscola, но предлага всичко за ежедневните нужди. Този имот се състои от 3 спални, 2 бани и покривна тераса с прекрасна гледка. Входът на приземния етаж води до кухня и малка трапезария и тоалетна за гости. 1-ви етаж, две спални, едната с балкон. Материална спалня на 2 етаж с балкон и гардероб. 3-ти етаж Вторият вход от улицата води до хол с баня. Стая на 4ти етаж с тераса. Имотът е построен на 4 нива от 100 квадратни метра с покривен солариум с панорамен изглед. Само на 20 минути път с кола до Пенискола, различни плажове, на 20 минути до голф игрище Сан Гордж и всички удобства.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB