За продажба Къща, CHICLANA PLAYA LA BARROSA, Cadiz, Испания, Avenida de la Barrosa

За продажба - Cod. 23509

  • Типология: Къща
  • Област: 1000 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 400m2

Самостоятелна, на две минути пеша до ръба на плажа на La Barrosa, една от най-дългите плажове в провинция Кадис, пет мили от фин пясък, с големи банки и чиста вода директно с изглед към Атлантическия океан.
Къщата е построена от сегашния собственик през 2011 г. за семейно жилище в един парцел от 1.000 m2, пълен с борове, овощни дървета, палми, множество растения и цветя, с гъста трева и много грижовна.
Достъпът до къщата за паркиране, което побира до пет коли, включително и тревата и растенията.
Къщата е със застроена на 125 m2, по-ниско ниво е хола от около 6х6 m много просторен, с големи прозорци с изглед към градината и басейна, има достъп до кухнята, много голям с всички удобства, котлони, микровълнова фурна, хладилник и фризер, микровълнова печка, миялна машина ... декорирана в настройка на страна, рустикален стил с дървени греди, има голям килер и отделно мокро помещение и двор.
От дневната се води към стълбището, което води до горния етаж и сутерена, до които има пълна баня, декорирана в арабски стил.
На този етаж има крило на къщата, която може да се изолира, за да се направи частно жилище, състоящо се от две пълни спални, кухня, хол и баня с вана, биде и мивка. Всички стаи са с големи прозорци с изглед към градината.
На най-горния етаж, който е достъпен от дървена стара стълба, под стил лампа Arabe две мансардни спални, със селски интериор, много просторен, с общо около 80 м2, които с гардеробна и баня, са баня с две мивки, биде и душ, всяка спалня има тераса с изглед към градината.
Къщата разполага и с мазе от 120 квадратни метра, напълно прозрачна, което е една малка тоалетна и стая за игри с билярдна маса, винарска изба, библиотека, мека мебел, малка работилница и килер. В сутерена на сградата е инсталиран временно, още една спалня в комплект с тоалетна.
Къщата е декорирана в модерен андалуски стил, насочени към селски, с много твърда дървесина, просторни стаи, всички с големи прозорци с изглед към градината, така че всичко изглежда от един пейзаж на природата и спокойствието. Подовете са с керамични плочки, имитиращи глина, украсени с много детайли на ръка. Основната вратата на тиково Hindu, е много древна, издълбани и украсени в Индия, е един от отличителните белези на най-много гласове дома. Всички материали, използвани при вход етаж са антики.
В задната част на къщата има голяма веранда, половината покрив и половина с дървена лоза осигурява сянка и прохлада.
На фона на големия заден двор, който е около 600 m2, сред борови дървета и трева, има плувен басейн на 7x4 m, украсени зелен и заобиколен conteselas глинени плочки за тази услуга е навес и други временни материали, за да се съхранява градинарски инструменти.
В непосредствена близост до басейна има голяма трева покрита площ, където можете да си правят слънчеви бани и да се отпуснете интимност между високите каменни борове.
В среда, в която къщата е боровата гора, в които не по-висока от два етажа сгради, всички индивидуални къщи, високо икономическо равнище. Тя е на улица, която дава директно на плажа, но тя разполага с всички видове магазини, за да улесни живота на едно семейство, супермаркети, вестници, ресторанти, барове.
Районът, напълно благоустроен, е много близо до морето, но много добре свързан с външната среда, с автобусни услуги са един кратък период от време в града, училища, аптеки, болници, банки, на няколко минути път с кола.
Къщата е много тих, уличния шум се чува, само през нощта можете да чуете на вълните.
Районът предлага всички видове спортове, конна езда, коне, тенис, футбол, гребло, там са пет голф игрища приятно десет минути диск, всички видове водни спортове, гребане, ветроходство, риболов, гмуркане, има док Sports над хиляда места около 5 км.
Налице е също така по-малко от пет минути път с кола, пеша около 15, природен парк на блата, можете да се разходите пеша или с велосипед. Цялата околната среда е много тих урбанизация и удобни за употреба мотоциклети път, на около 20 км от туристически пътувания,.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB