За продажба Къща, Ibiza, Ibiza Islas Baleares, Испания, Carrer San Jaime, 2, 07819 Cap Martinet, Illes Balears

За продажба - Cod. 43505

  • Типология: Къща
  • Област: 3000 m²
  • Номер на стая: 15
  • Етаж: 2

Добре дошли в тази зашеметяваща вила за продажба в изключителния район на Capitán Martinet, на красивия остров Ибиса, Испания. Само на кратко разстояние с кола от град Ибиса и плажа Таламанка, тази вила е идеална както за бизнес срещи, така и за частни партита, предлагайки достатъчно пространство и уединение.

Разположен на парцел от 3000 квадратни метра с площ от 850 квадратни метра, този впечатляващ имот се гордее с панорамна гледка към морето. С 15 луксозни спални и 13 бани, разположени на два етажа, той осигурява комфорт и удобство.

Отличаващи се с комбинация от единични и двойни легла, някои с общи бани, а други със самостоятелни санитарни възли, всички стаи са оборудвани с климатроник за максимален комфорт.

Но истинският акцент е Underground Club, идеален за любителите на музиката и частните партита. В комплект с DJ кабина и бар, това пространство може да побере до 70 души, създавайки жизнена и празнична атмосфера.

Не пропускайте възможността да притежавате тази изключителна вила в едно от най-желаните места на Ибиса. Свържете се с нас днес за повече информация и за да насрочите оглед.
„Имаме за продажба най-луксозните вили на остров Ибиса, попитайте при нас.“

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB