За продажба Къща, Pamplona, Navarra, Испания, c/Mayor 52

За продажба - Cod. 27638

  • Типология: Къща
  • Област: 650 m²
  • Номер на стая: 20
  • Етаж: 1

Кметът 52 е ремонтирана "Centro Historico" имот за продажба в Навара. Това е типичен исторически село градска къща, с традиционен вид и усещане, построен от камък нова електрическа и ВиК, както и подчертаващи традиционни и характерни детайли са завършени, къщата е удобен и готов за обитаване с няколко малки проекти, които очакват лична връзка, приблизително шестдесет хиляди и петстотин квадратни метра.
Има уютен кухня, централно отопление с железни радиатори стар стил, и на покрива сателитна за приемане на телевизия. Таваните на теракот плочки имат борови греди и има селски тухли и дървени подове. Connection инсталирана за стационарна телефонна телефонна услуга. Къщата е скромно обзаведени за лесна страна живеене. Частният влизането е в непосредствена близост до малък площад. влизане зала на нивото на земята има средновековен стил. Къщата разполага с една вечеря зала за 20 души, голяма всекидневна с различни среди и кухня с всичко необходимо за приготвяне в домашни условия и голям ofice за 15 души. Къщата разполага с две големи спални с изключителни бани и още четири ghests стаи с 3 бани два шезлонга и тераса от 150 кв.м., с двор къща и барбекю също има голям паркинг с и старата винарна.
Къщата е в Корела, един град, заобиколен от винарни и ферми лесен достъп до най-големите градове, на разстояние 15 km има пътен възел, който направи връзките с diferents магистрали, които свързват с Памплона само на разстояние от 98 км Сарагоса 200 км плажове на Сан Себастиан (Donosti) 200 km, Логроньо 150 км Madrid 300 km. Целогодишна има събори и вечери, Открийте какво означава да живееш в старо средновековно селище. Запознайте се с камиона хляб в десет сутринта. Една пълна хранителни стоки и важното продавач появява в петък около обяд. The рибар пристига рано във вторник, и други магазини на колела се появяват редовно. Или се в колата и да се възползват от многото възможности за пазаруване в близките села и градове. Пазар дни в Тудела са четвъртък и събота.
Тази къща, независимо дали се използва като елиминира пребиваване в годината или като ваканционен дом, ще се чувствам като точно това, което е, традиционен испански дома на панорамно място, от което можете да станете свидетели на дневните настроения на Навара здрави и известния земеделска площ и неговите известни винарни пейзажи и заобикалящата богато архитектурно наследство в пиковете на преден план и заснежени Пиренеите през зимата на далечната северния хоризонт.
Цена: € 350,00, отразяващи текущото търсене на реновирана сграда от този размер, разположен в историческия център с възможности да се превърне в традиционен луксозен хотел с прилежащи свойства. Търговски или други иновативни оферти считат. Закриване и данъци, които трябва да са в договор, изготвен от испански нотариус, ще се отрази на крайната цена. многоезичен агент A имоти също е на разположение, за да помогне в сделката

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB