За продажба Къща, Puzol, Valencia, Испания, Alfinach

За продажба - Cod. 40959

  • Типология: Къща
  • Област: 600 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 3

Добре дошли в нашия дом! Избрахме го между плажа и планините, близо до атрактивния град Валенсия (с летището на 20 минути) и други градове още по-близо, Пузол и Сагунто, където можем да намерим всички необходими услуги.
В нашата къща живеем добре: достатъчно място за настаняване на цялото семейство. Освен това в района има няколко училища и 2 международни училища: American School и Claxton College, като не забравяме Alfinach College.
Най-много зелени пространства около къщата ни дават възможност да ходи, цикъл, спортуват: в много приятен и пълноценен социален клуб, в Сиера Calderona на ръба на урбанизацията на семейство плаж на Puzol с резервацията защитена по Натура 2000 г.
В къщата има:
- голяма зала
- кухня с място за поставяне на маса, с голям резерв и с достъп до градината
- просторната и светла трапезария с камина, с достъп до покритата тераса
- 4 много големи стаи с вградени гардероби (по един, на партерен етаж, има възможност за офис или стая за лице с намалена подвижност или - много удобно да има деца в близост до жилищна площ - зала за игри / библиотека)
- таванско помещение от 80 м2 с тераса с панорамна гледка към морето и Валенсия, където можете да инсталирате 2 офиса (например за домашна работа от разстояние), да се превърнете в цялостен апартамент с кухня и баня или в 2 стаи с баня : накратко, да организирате, както искате и според вашите нужди
- 3 бани
- гараж за една кола
- голям басейн
- консолидирана градина
Прозорците са с двоен стъклопакет с комарници и щори. Подовете са изработени от паркет и висококачествен камък. Имаме аларма, пряко свързана с отличната служба за наблюдение на урбанизацията, на около двеста метра от къщата.
Тъй като животът е промяна и еволюция, сега имаме друг проект. Затова ние предлагаме нашата къща за продажба, за да може друго семейство да живее там щастливи и незабравими мигове!
Нашата цена е: 410 000 евро.
Можете да ми се обадите за повече информация или да планирате посещение. N’hésitez pas à m’appeler en français, ще говоря английски с вас, ако предпочитате. Nederlands kan ik ook spreken. Ich lese und schreibe Deutsch. Leggo i scrivo на италиански.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB