За продажба Къща, Ronda, Málaga, Испания, Calle Canada del Real Tesoro, 135

За продажба - Cod. 37549

  • Типология: Къща
  • Област: 250 m²
  • Номер на стая: 9
  • Етаж: porcelain

Има врата към гаража. Гаражът има дистанционно контролирана гаражна врата, висококачествени керамични плочки на пода и специални поръчкови плочки по стените. От лявата страна, под стълбите, има място за съхранение с работна маса. И двете ръчно изработени железни входни врати са огледално стъкло за неприкосновеност.

Големият коридор, който отива в студиото, има същите плочки като гаража. Студиото е с изглед към полетата, хълмовете и планините, с изглед към Изтока и прохода към реката и потока, в северната част на къщата, климатик и термопомпа. Разполага с кухня с гранитогрес, печка от неръждаема стомана, абсорбатор, фурна, съдомиялна машина и миялна машина. Банята има прозорец на изток, душ и електрически нагревател.

На първия етаж от върха на стълбите се влиза в коридор, който се отваря отдясно, през двойни френски врати, в дневната, използвана като спалня, с 2 балконски врати, обърната към западните хълмове, дървена камина, A / C, термопомпа, печка с високоефективна газова теракота с огнеупорни тухли, полилеи Swarovski, керамични плочки и корони.

От лявата страна на коридора има трапезария с отвори към кухнята, климатик и термопомпа, теракота, полилей, изглед към северните хълмове, планините и Кортес, както и двойни френски врати, които се отварят към кабинета.

Същата настилка като дневната е на първия етаж, а също и корнизи в цялата къща. Проучването има керамични плочки по стените, 3 големи разкошни френски прозорци с изглед към източните хълмове, западните хълмове, планините и Кортес, кристалния полилей Swarovski и пещта с теракота с готварска печка и фурна.

Всички външни врати и прозорци в къщата са двойно стъкло. От трапезарията има коридор

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB