За продажба Мансарда, Madrid, Мадрид, Испания, Vicente Blasco Ibáñez, 37

За продажба - Cod. 30306

  • Типология: Мансарда
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж:

A имот, който отговаря на един изключителен, елегантен и модерен мезонет триплекс в един от най-добрите разработки в жилищен квартал на Sanchinarro, където можете да се насладите на прекрасните си удобства и общите части на сградата, като например плуване през зимата, лятото басейн, фитнес зала, тенис на маса съда , градински площи, детска площадка, общността на стаите и услуги за сигурност и охрана 24 часа.
И в широк, отворен корпус антре поканен да въведете всяка от стаите, които са разположени на първия етаж. Неговият изящен правоъгълна трапезария има много светъл и предлага директен достъп до практическа тераса, за да се насладите на дневни на открито храна. Нейната просторна, модерна кухня с елегантни мебели и уреди от неръждаема стомана, има офис площ и покрита простиране. На същото ниво, то е просторна спалня с баня със самостоятелен санитарен възел с вана и хидромасажна колона построен.
Една красива дървена стълба с железен парапет сплитането е осветен от голям прозорец, който се простира на три етажа, което позволява естествена светлина, която се излъчва в целия апартамент. До същото, ние сме в една зала на другите две спални, като и двете с самостоятелна тераса и самостоятелен санитарен възел. гросмайстор спалня е с добре превръзка площ с гардероби и баня с джакузи и отделен и независим от останалата част на санитарно душ.
На третия етаж, има голям солариум с душ и изкуствена трева, както и район с пергола, което го прави идеален ден барбекю със семейството и приятелите.
В общинската гаража на къщата има гараж за 2 коли за 3 коли, а също така е снабден със склад.

Площ: Sanchinarro имат оформени зони, социални, търговски, спортни центрове, ресторанти, кина. Ние можем да намерим следните забележителности в Colegio San Pablo CEU на, търговски център "El Corte Ingles" Болница "Санитас Ла Моралеха" Болница Madrid Norte-Sanchinarro и др близката Той е свързан с метро и автобус, 10 минути могат да намерят места като летище Барахас в Мадрид Адолфо Суарес или гара Чамартин, и връзка към основните пътища M40, M30, А1. А лукс и удобства, които правят тази област голяма атракция за живеене.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB