За продажба Ферма, Los Realejos, Tenerife Islas Canarias, Испания, C/ Acequia 12

За продажба - Cod. 36452

  • Типология: Ферма
  • Област: 610 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 2

Намира се в историческия район на Realejo Bajo. Възстановен. От 610 м2. Гледка към морето и планината, които са на разстояние от 1,5 км, образувана от обединението на две жилища, една голяма и друга висока къща.
Фасадата му е реставрирана през 19-ти век, има романтичен стил, с големи декоративни черти. Прозорците и вратите са защитени с цветни мотиви от високо качество, изработени от ковано желязо. Над фасадата, върху корниза, има сляп парапет, декориран с геометрични фигури, зад които е скрито покритието.
Разполага с 8 стаи, две от които с гардеробна, хол, централен вътрешен двор, коридор, 2 бани, изба, напълно оборудвана кухня, тераса и гараж (4 коли) с площ от 62.51м2. Разполага с двор от 100м2. Те се открояват в две от неговите стаи и всекидневна, мудехарските тавани с аграм и с алмизат, украсени с геометрични мотиви и шнур.
Стените му са изградени изцяло от неправилен базалтов камък, агломериран с кал, с дебелина около 80 cm. Жилището е организирано в две височини, тавани и подове от дървен чай. Помещението е съобразено с няколко тела, всички завършени с 6 покрити до четири води с традиционната арабска плочка, изпълнена по структура от чифт и ред от дърво чай. Къщата, вътре в нея, поддържа същността на произхода на сградата, мудехарска архитектура, развита около квадратен двор от Канарските острови. Народна архитектура, която работи биоклиматично. Подове и тавани от дървен чай.
5 км от Пуерто де ла Крус и Ла Оротава.
Уникална къща, качествена, артистична и издръжлива.
От най-близката среда можем да подчертаем:
- Ла Rambla de Castro, на около 1,5 километра. Защитени пейзажи, които се открояват със своето биоразнообразие, голяма красота, буйна природа, извори на водата ... идеално място да се насладите на туризъм.
- Разположен е и на разстояние 1,5 км от гледна точка на Ла Корона, един от най-добрите райони за парапланеризъм, където се провежда най-важният фестивал в света на свободния полет и парапланеризъм в продължение на няколко години. Короната. Става дума за комбиниране на парапланеризъм и трекинг.
- На около 2 км е плажът Socorro, с вулканичен пясък и идеално място за сърф и гмуркане. Извънредни зони за гмуркане благодарение на прозрачността на водите му, приятната температура през цялата година и големия брой и разнообразие от видове.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB