За продажба Ферма, oviedo, Asturias, Испания, San Claudio- Trubia

За продажба - Cod. 39328

  • Типология: Ферма
  • Област: 900 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 3

Зрелищният "Casona de Indianos" на повече от сто години изцяло реновиран през 2003 г. с най-добрите материали.

Casona разполага с 8 стаи, разпределени в две сгради, всички с климатик. Някои от тях имат частен салон, галерия и джакузи. Всички те са големи и имат красиво обзаведени гардероби от фини гори. Баните са покрити с впечатляващ мрамор и също са много големи.

Къщата може да се използва и като луксозен хотел, тъй като има реставрация, голям хол, индустриална кухня, бар услуги и оранжерия. Всичко изградено с висококачествени материали и много добър вкус. Каменният салон предлага уютна камина.

Около къщата има грандиозна градина, затворена от впечатляваща каменна стена. Парцелът с площ от 4700 квадратни метра има овощна градина, клетъчна зона за селскостопански животни и спомагателни конструкции. Част от този парцел е застроена.

Този красив имот е заобиколен от спиращ дъха пейзаж. Разположена в центъра на Астурия, граничеща с река Налон и между планините, на десет минути от Овиедо, тази къща запазва собствените си корени от земя, камък и дърво. Неговата остъклена галерия предлага зашеметяваща гледка към планините.

Наблизо можете да намерите крепостта, известна като Приорио замък, пещерата Lluera или романската църква на Сан Хуан Bautista de Priorio. Идеалното място за туризъм и колоездене, също е в близост до обществения басейн, голф игрището и добре познатия СПА център "Лас Калдас".

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB