За продажба Ферма, Tenerife, Tenerife Islas Canarias, Испания, La Esperanza - El Rosario - Tenerife

За продажба - Cod. 31927

  • Типология: Ферма
  • Област: 20000 m²
  • Номер на стая: 5-6
  • Етаж: 2

Оборудването за езда е стратегически разположено за обучение ENDURANCE на 900 метра надморска височина, вероятно е единственото място в Европа, което позволява целогодишно обучение на тази надморска височина и над 1500 м надморска височина, започвайки от фермата.
Намира се на остров Тенерифе, Канарските острови, Испания. С изключителен климат, с две международни летища на пешеходно разстояние (Северно Тенерифе, Лос Родеос, само пет километра и Южен Тенерифе, Рейна София на седемдесет километра).
Много добри условия за сигурност, изобилие от горски пътеки за тренировки на височина над 1200 метра, голяма привързаност към Raid в района.
Особено подходящ за високопоставени хора (хора от ОАЕ), които пътуват до света със своя частен самолет, за да се състезават със своите коне в състезанията на Endurance (Raid). Има голяма пътека от 60 метра до 70 метра, с периметър 200 М, с пясъчен пясъчен пясък, твърд и неплъзгащ се, идеален за галопи безопасно през цялата година.
Стандартна тренировка от 60x20, кръгла езда за естествено трениране с диаметър 15 m и три падока, два от 23x20 и един от 35x33 m.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB