За продажба Четиристаен, Palma de Mallorca, Mallorca, Испания, Paseo Marítimo

За продажба - Cod. 26306

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 162 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 3

Spectacular плоски, много светъл, по-тих район на крайбрежната алея на Палма, с невероятна гледка към морето и пристанището.

Към имота има 162 m2 и 7.50 m2 покрита тераса, 4 спални (майсторски с гардеробна), 3 бани (едната със собствена баня), обзаведена кухня, дневна-трапезария, перално помещение, мраморни подове и общ басейн, които на практика не е използвана като в сградата има няколко домове. Също така, това са включени в цената на подземно паркомясто от 8 m2.

Местоположение и околните: Palma е най-големият град в Майорка с 400 000 жители. Старият град има зашеметяващ историческа архитектура като арабските бани и известния развлекателен квартал "La Lonja". Тя също така предлага многобройни плажове, яхтени пристанища и известната алея, която се простира км по протежение на морето позволява множество дейности. Тук ще намерите барове и ресторанти, Аудиториума на Палма и много от магазините в града.

В Палма ние също може да се намери най-високата концентрация на международни училища и най-модерните болници (Clinic Планас и новата болница Son Espases). За транспорт, градът разполага с една от най-модерните инфраструктури в Европа: Международното летище на "Son Sant Joan", новата метро и напълно развита и отлично поддържана пътна мрежа.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB