Под наем Вила, SANY JOSEP DE LA TALIA, Ibiza Islas Baleares, Испания, Carrer Biscaia 2

Под наем - Cod. 23012

  • Типология: Вила
  • Област: 320 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Вила - Villa Flor има чувството на лукс налична цена. Тя има четири удобни и просторни стаи. Две от тях ще ви накара да се почувствате като звезда с вградена разходка и горещи вани! Вилата разполага с голяма напълно оборудвана кухня и просторна всекидневна, където можете да се отпуснете в много удобен диван. Това е наистина си струва да споменем, че Flor Villa е изцяло климатизиран, създаване на хладно оазис в горещите летни дни. Но това дори не е най-доброто лице на тази прекрасна вила. Ако искате да се насладите отпивайки шампанско на тераса имате две от които да избирате, един отдолу или отгоре, с прекрасна панорамна гледка към залива и залеза на слънцето! Изборът е ваш. Villa Flor ви дава възможност да се отпуснете в райската градина, проектирана с тухла барбекю и прекрасен басейн. Басейнът е снабден с удобни стаи, идеални за мързелуването по цял ден. Един от най-големите страни на този имот е неговото местоположение. Вилата се намира на 15 минути пеша от красивия плаж на Порт де Torrent, където можете да получите от водно такси до най-красивите плажове на острова като Cala Conta и Cala Bassa. Плажът е заобиколен от магазини и ресторанти на курорта Порт дес Торент. Той също така има много добър път за достъп, която се свързва с останалата част на острова. И ако сте пристрастни малко луд места за вечерно парти в емблематичната Ibiza, като Ocean Beach Club, където можете да танцувате стила на знаменитости са само на 5 минути път с кола. Просто ела и се наслаждавайте на това райско кътче на земята Ibiza.

ТРАНСФЕР - Ние ще организираме вашето летище пикап (8 души) до вилата. Ако си мислиш за наемане на автомобил, ние ще допринесе за стойността на трансфера към него и има всичко, готов за вас. Можете да използвате и прехвърлянето да отидете на един от Ибиса приказни места по време на техния престой.

Покупки - Ние ще гарантират, че най-важното са доставени и са готови да се отпуснете и да се насладите на своята почивка в Ибиса!

SMARTY PARTY PACK - Специалната комбинация от витамини и минерали, тялото ви се подготвя, защитава вашите органи и да позволи на партията, без да бъдат наказани с неприятен махмурлук на следващия ден. LOVE YOUR LIFE и елегантни PARTY.

Това е толкова добър, колкото го получава! Моля попитайте за повече пакети и актуализации.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB