Под наем Тристаен, Corralejo, Las Palmas, Испания, 36600 Corralejo Urb. Las Dunas

Под наем - Cod. 42373

  • Типология: Тристаен
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

АПАРТАМЕНТ
идеален за DIGITAL NOMADS, WORKACIONES, TELETRABAJO, HOMEOFICE
Оптична връзка, най-бързият интернет на острова
до 6 души
1900€ на месец 90€ на ден
Ваканционната къща за 4 възрастни и 2 деца е на тихо място само на 800 м от плажа и от центъра на Коралехо. Ваканционният дом разполага с жилищна площ от около 110 квадратни метра с любовно подбран комфортен интериор.
Големите общи басейни ви канят да се потопите освежаващо в прохладната вода (голям спортен басейн и много голям детски басейн). След това можете да се поглезите на терасата с шезлонги под топлите слънчеви лъчи.
Със своите 3 спални, 2 бани, просторна всекидневна, напълно оборудвана кухня и тераси, ваканционната къща предлага достатъчно пространство, така че със сигурност да се чувствате комфортно.
Стилната всекидневна със сателитна телевизия, плосък екран и удобен диван ви кани на уютно събиране. Интегрираната зона за хранене предлага пространство за хранене заедно. Модерно оборудваната кухня разполага с всички обичайни прибори като кафемашина, тостер, микровълнова печка, чайник и фризер за самодостатъчност. Вече закусвате на открито? Няма проблем - за това се грижи терасата, на която се излиза от дневната.
Предлагат се също пералня и комплект за гладене, така че нищо не пречи на по-дълъг престой. Предлагат се детско креватче и столче за хранене.
Спално бельо, кърпи и плажни кърпи са на разположение за смяна.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB