За продажба Бар/Ресторант/Нощен клуб, las palmas, Islas Canarias, Испания, calle mayor de Triana Las palmas de GRan Canaria

За продажба - Cod. 31772

  • Типология: Бар/Ресторант/Нощен клуб
  • Област: 110 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: basso

Ние продаваме местно в пълна активност в историческия и най-важното от Лас Палмас де Гран Канария: Триана. Местните и "на кафе-бар-ресторант, специализиран в храни и натурални напитки. Месечният наем "най-достъпния местно zona.il и" напълно оборудвани с кухня, димоотвеждане и нови машини. Той разполага с тераса на пет маси в красива пешеходна улица. Цената на продажбата и "включително помощ и обучение от два месеца рецепти, пълна меню, подготовка и обработка на продукти, връзки с fornituri и clienti.l'insegna и" франчайз, който не включва комисии на нашите Свойства ", след което следва купувачът "след 360 градуса като цяло и в реклама: билбордове, менюта, изисквания и т.н. Инвестицията и "идеал за двойки или семейства, които искат да се тестват чрез предлагане на иновативни продукти, които все по-често следните сред местните жители и туристите клиенти.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB