За продажба Едностаен, BENEJUZAR, Alicante, Испания, .

За продажба - Cod. 43598

  • Типология: Едностаен
  • Област: 58 m²
  • Номер на стая: 1
  • Състояние на сграда: Good

ID: VRE5617
Този двустаен апартамент на втория етаж в Benejuzar наистина предлага забележително жизнено изживяване. Превъзходното му местоположение безпроблемно съчетава спокойствие, комфорт и спираща дъха гледка. Разположен сред очарованието на селска среда, жителите се третират с живописни гледки както към селото, така и към величествените планини, създавайки атмосфера, която е едновременно успокояваща и вдъхновяваща.

При влизане ще бъдете посрещнати от обмислено проектиран интериор, който максимизира пространството и функционалността. Спалнята разполага с вграден гардероб, осигуряващ достатъчно място за съхранение, като същевременно поддържа чист външен вид. Отделната кухня добавя удобство и уединение в кулинарните занимания, а каналната климатизация гарантира комфорт независимо от външната температура.

Разположен в рамките на кратка разходка от 500 метра от удобства и съоръжения, жителите се радват на лесен достъп до ежедневните нужди, повишавайки привлекателността на местоположението. Оживената селска атмосфера създава усещане за общност и удобство. За свободното време плажът е само на 20 минути път с кола, докато общият басейн на общия солариум осигурява освежаващо уединение направо у дома.

Сигурността е приоритет с алармена система, инсталирана в апартамента, предлагаща на обитателите спокойствие. Наличието на асансьор осигурява достъп за жители от всички възрасти и нива на мобилност, докато частното сутеренно паркомясто предлага сигурно съхранение за превозни средства.

Несъмнено солариумът привлича светлината на прожекторите, предлагайки панорамна гледка към пейзажа и служейки като перфектната обстановка за наслаждаване на средиземноморски залези или организиране на събирания с любими хора.

В обобщение, този щателно поддържан апартамент с една спалня предлага изключителна възможност да прегърнете спокоен начин на живот в сърцето на Benejuzar, където чарът на селото, планинските гледки и модерният комфорт се сливат безпроблемно.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Szikora Hajni
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB